Web dizajn paketi

Web dizajn paketi – karakteristike

Personal paket je pogodan za manje web prezentacije, pojedince i manja preduzeća koja na ovaj način mogu ravnopravno da se uključe u marketinšku trku. Visok kvalitet izrade i niska cena je ono što krasi ovaj web dizajn paket.

Bussines paket predstavlja kompleksnije rešenje za preduzeća srednje veličine. Omogućava proboj na Internet tržište i borbu sa tržišnim gigantima. Visoko profesionalan web dizajn i popularna cena izrade.

Corporate paket predstavlja web prezentaciju sa kompletnom uslugom web dizajna, web hostinga, domen imena, održavanja, marketinga. Ima visoku komleksnost, upravljivost i sjajnih performansi. Uz njega ide i SEO optimizacija, koja Vam omogućava odlično rangiranje na pretraživačima. Idealno za preduzeća koja žele da osvoje tržište za određenu delatnost.

Performanse / izrada sajta

Broj strana može da varira, a samim tim i cena projekta. Web dizajn paketi se mogu uvek proširivati sa brojem strana i uslugama koje Vi želite. Možete nam reći šta tačno želite, a možete i da prepustite kompletno rešenje dizajna nama. Vaša je kombinacija web strana: info stranice, kontakt stranice, web galerije, 3D galerije, mape itd… Dodatno Vam možemo instalirati aplikacije kao što su forum, chat room, blog… Dobijate mogućnost kompletne statistike posećenosti kao i tehničku podršku koja Vam stoji na raspolaganju 24 / 7 ukoliko ste uzeli web hosting ili domen kod PopArt Studija. Korisnici Corporate paketa dobijaju web hosting prostor na godinu dana, kao i registraciju domen imena sa ekstenzijama com.org.net.info.biz. isto na jednu godinu.