Statistika o posetiocima

Profesionalna statistika vašeg sajta

Web statistika posete

Web statistika posete Vašeg sajta je izuzetno koristan elemenat koji možete koristiti da vidite da li je sadržaj koji ste odabrali dobar, da li pogađa ciljnu grupu koju Vi želite. Statistika se vrši stalno, svake sekunde. Statistika PopArt studija obuhvata pregled celodnevne posete, na satnom, dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou. Možete da vidite broj posetilaca, ko su posetioci i njihove ip adrese, odakle poseta dolazi, iz kojih zemalja, sa kojih operativnih sistema, preko kojih pretraživača.

Možete da vidite koje su ključne reči koje se koriste u rezulatatima pretrage što je izuzetno korisno za razvoj strategije. Imate potpun pregled sajtova koji imaju link ka Vašem sajtu, te možete i na taj način da proverite kako drugi sajtovi gledaju na Vas.

Profesionalan alat za pregled posećenosti

PopArt studio instaliraće Vam Awstats, profesionalni alat za statistiku i analizu, neverovatno povoljno. Ukazaćemo vam na ostale vidove analize i kontrole Vaše trenutne pozicije i na koji način da ih poboljšate. Brzo, lako, jeftino, a od neprocenjive važnosti. Besmislen je kvalitetan dizajn i sadržaj na njemu, ukoliko nemate predstavu da li donosi rezultat i plodove rada. Web statistika koju Vam možemo obezbediti je od neprocenjivog značaja za dalje Vaše poslovanje i pogađanje ciljne grupe za Vaš biznis.