SSL sertifikati

SSL sertifikati Beograd, Srbija

SSL sertifikati štite Vaše poslovne transakcije. Povećajte poverenje websajt posetilaca i dostignite pun potencijal u online poslovanju. Primenom standardnog protokola za bezbednost platnih transakcija na Internetu, nudimo Vam mogućnost da obezbedite sigurno poslovanje i zaštitu klijenata korišćenjem SSL sertifikata. Zaštita transakcija vam je potrebna ukoliko:

  • Pružate on-line usluge Vašim klijentima i mogućnost online kupovine,
  • Vaši poslovni partneri pristupaju poverljivim podacima putem Interneta,
  • Imate poslovnice koje međusobno razmenjuju poverljive informacije putem Intraneta,
  • Prosleđujete lične podatke kao što su adresa, datum rođenja, broj lične karte…
  • Morate da usaglasite zahteve za privatnost i sigurnost,
  • Vi cenite poverljivost i očekujete da drugi imaju poverenje u Vas,

SSL SERTIFIKATI – Obezbedite Vaš posao

Secure Sockets Layer (SSL) protokol je postao univerzalni standard na Webu za utvrđivanje autentičnosti veb sajta, i za kriptovanu komunikaciju između korisnika i Web servera. Pošto je SSL ugrađen u sve glavne pretraživače i Web servere, jednostavna instalacija digitalnog sertifikata ili Server ID-a pruža pogodnosti bezbednog SSL Web prisustva.

SSL server za utvrđivanje autentičnosti

RapidSSL sertifikat je efektivan i priuštiv način zaštite vaših online transakcija sa 256-bitnom enkripcijom. Ovaj sertifikat će validovati vaš sajt za online kupovine i prepoznaće ga svi browseri. Ovo je odličan vid zaštite i toplo ga preporučujemo. Razlika u ceni između ovog sertifikata i drugih sertifikata je u osiguranju kompanije za sertifikate, validaciju procedura i neke druge karakteristike kao npr. zeleni adress bar sa imenom vaše kompanije. Za one koji imaju velike online prodavnice ili imaju potrebe za proverene i validovane sertifikate, imamo Extented Validation sertifikate, Business certificates pakete i još više sa odličnim i povoljnim popustima po pristupačnim cenama i ratama!

Zaštita sajta SSL Sertifikatom

Kriptovana SSL konekcija zahteva da sve informacije razmenjene između klijenta i servera budu kriptovane od strane softvera pošiljaoca i dekriptovane od strane softvera primaoca informacija, i na taj način štiti privatne informacije od presretanja na Internetu. To znači da korisnici mogu slati poverljive informacije, kao što su podaci o kreditnim karticama, sa znanjem da ih SSL sertifikat čuva privatnim i sigurnim.