Social media

Social network web platforme

Popularnost tzv. social network web sajtova poput Twitera i Facebook-a sve više doprinosi važnosti odgovarajućeg prisustva kompanije, te je neophodno adekvatno iskorišćenje tog potencijala. Social networking je globalno doživeo eksponencijalan rast tokom prošle godine i intenzivno postao neizostavna aktivnost prosečnog globalnog web surfera.

Zašto Social networking?

Ovaj tip web sajtova, više nego ikada, podstiče povezivanje korisnika, mrežni marketing i predstavlja ogroman resurs. Vi sada možete, bez ikakvih problema, stupati u kontakt sa najrazličitijim osobama, iz najrazličitijih delova sveta, u raličitim ličnim i poslovnim sferama. Sve navedeno govori o velikom značaju i neograničenom potencijalu Social networkinga, između ostalog, i kao platforme za izgradnju i vođenje pozitivne online PR strategije i Word of mouth marketing viralnog advertajzinga. Na Social networking web platformama okupljaju se na milioni međusobno povezanih korisnika, potencijalnih klijenata, partnera, kupaca, pa i konkurenata. Povezani i umreženi u grupe čine već izdefinisane ciljne grupe potencijalnih potrošača ili korisnika usluga.

Značaj Social Network sajtova

U bližoj budućnosti sve kompanije koje vode računa o sopstvenom brendu moraće obratiti pažnju na Social networking lokacije. Ovde je sve transparentno i praktično je svaki korisnik potencijalni nezavisni izvor informacija (snaga preoporuke). Zašto onda ne postati vlasnik jedne takve platforme, koja bi bila moćno polje za marketing, i ogroman resurs za Vaš posao.

Izrada social network-a

PopArt studio nudi uslugu izrade jednog ovakvog sajta, kao i vođenje kampanje na sajtovima ovog tipa. Tim stručnjaka iz najrazličitijih oblasti IT tehnologije može dizajnirati, isprogramirati i izreklamirati ovakav projekat do neslućenih granica. Mi postavljamo nove standarde – vreme je za promene.