Redizajn sajta Beograd

Redizajn sajta – vreme je za promene!

Ukoliko želite visoko kvalitetnu web prezentaciju koja bi nadomestila nedostatke stare, povećala posetu i pozitivno uticala na Vaš biznis, vreme je da nam se obratite. Dobijate potpuno nov web dizajn ukoliko to želite, novi logotip i ostale elemente koji čine Vaš vizuelni identitet na tržištu.

Redizajniramo stare, neodržavane sajtove, vraćamo ih u život i dajemo im sjaj koji privlači i zadržava posetioce. Starije web sajtove je veoma značajno uskladiti tj. optimizovati sa algoritmima pretraživača koji se nekad menjaju previše brzo i treba ići u korak sa njima.

Poboljšanje rangiranja na Google

Pružamo uslugu SEO optimizacije koja bi sigurno, bar za duplo, povećala Vašu posetu i pomogla da Vaš sajt izbije na bolju poziciju na pretraživačima. Ukoliko dugo vremena nije rađen redizajn sajta, niti marketing, web sajt je svakako slabije posećen i nisko rangiran na pretraživačima. PopArt studio će dati pozitivnu injekciju marketinških aktivnosti sajtu kako bi što pre zauzeo bolje pozicije i time povećao posetu i profit. To je proces koji traje 5 dana, jednokratan je, a posle toga biste dobili instrukcije, kako da sami održavate dobro mesto na pretraživačima.

Redizajn sajta, redizajn logotipa, dodavanje novih servisa

Redizajn sajta nije jedini elemenat u novoj vizuelnoj prezentaciji na tržištu. Profesionalan redizajn logoa (logotipa), kao i dodavanje novih isprogramiranih servisa može u mnogome da privuče i zadrži posetu. U današnje vreme kada je ogromna konkurencija, pored vizuelnog idenditeta koji predstavlja strahovito bitnu stavku, najviše se vodi pažnja o komitentu. Pruža se što je moguća veća usluga, jer kvalitet i profesionalnost predstavljaju konstante poslovanja. PopArt studio nudi kompletno redizajn rešenje za Vas.