Online e-shop

Online e-shop – Vaša internet prodavnica

Izrada internet shopa, web shop i programsko rešenje za web prodavnice. Web aplikacija (web shop) za postavljanje internet shopa na webu. Prodaja putem interneta nije moguća bez ovakve web aplikacije. Ako vam treba izrada web stranica za online prodaju, PopArt Studio može Vam dizajnirati i isprogramirati webshop aplikaciju.

Profesionalna izrada e-shop-a (online prodavnice)

PopArt Studio svakoj organizaciji, bez obzira radi li se o malom obrtu ili velikoj firmi, omogućuje profesionalno predstavljanje i prodaju proizvoda i usluga na internetu 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Ugradili smo najvažnije i one manje važne preporuke svetskih stručnjaka za funkcionalnost e-trgovine. Intuitivnost i standardni, lako prepoznatljivi elementi na pravom mestu i u pravom trenutku garantuju da ćete vratiti novac uložen u pokretanje online shopa.

Web shop podržava različite načine plaćanja

Paypal, Kreditne kartice, pouzeće, fakturisanje. 100% sigurna online prodaja i kupovina na internetu. Mi kreiramo E-commerce sisteme, ali i prilagodljiva rešenja koja mogu da zadovolje vaše online poslovne zahteve. Sisteme koje mi kreiramo kreću se od jednostavnih do vrlo složenih koji mogu biti implementirani u vaš već postojeći web sajt.