Multimedija Beograd

Multimedija Beograd – 3D animacija i modelovanje

Animacija prolaska kroz objekte predstavlja izradu 3D modela zgrade I sličnih objekata I animiranje prolaska kroz sve prostorije tog objekta sa mogućnošću prikaza svake prostorije u krugu od 360 stepeni. Time dobijate virtuelnu turu kroz objekat koji će se u budućnosti graditi i predstavljanje stanova za prodaju klijentima postaje mnogo lakše.

Ovo je trend u svetu koji polako dolazi i kod nas. Budite i vi u skladu sa novim svetksim trendovima i poboljšajte prezentovanje Vaših radova klijentima. Postoje 2 glavne podele izrade 3D vizuelizacije prolaska kroz objekte.

Prva je izrada 3D objekta i animiranje prolaska kroz isti. Drugi je izrada 3D vizuelizacije objekta, zatim mapiranje zidova (ubacivanje materijala-reljefa i sl.), ubacivanje osvetljenja koji objekat pokazuje fotorealistično i na kraju animiranje prolaska kroz taj objekat.Tim PopArt STUDIJA za 3D vizualizaciju čine 3D dizajneri koji su eksperti u ovoj oblasti. Sa više od 10 godina iskustva rada u izradi fotorealističnih 3D modela pomoću pažljivo odabranog osvetljenja, radovi PopArt tima ostaviće Vas bez daha. Jedan od najbitnijih faktora pri izradi fotorealističnih 3D modela je upravo pažljivo izabrano i podešeno osvetljenje, i upravo osvetljenje daje utisak fotorealističnosti objektima. Pravilan ibor kamere i njeno animiranje takodje mnogo utiče na prikaz vizelizovanih objekata. Vaš kreirani enterijer biće prikazan realistično, kako ste zamišljali.Vaše je samo da zamislite, mi smo tu da svaku Vašu ideju vizuelizujemo!