Logo dizajn Beograd

Logo Dizajn Beograd

Logo, logotip ili zaštitini znak, predstavlja vizuelni identitet Vaše fime. Mi koristimo dokazani proces koji koji uključuje vaše učešće kroz kreiranje odličnog logoa. Shvatanje suštine posla ili delatnosti je ključni deo u našem procesu. Dozvoljava nam da krojimo dizajn prema vašim poslovnim potrebama. Sigurno će vam se svideti da imate potpunu kontrolu nad svojim projektom. Naš proces dizajniranja, uključuje temeljan kreativni brifing sa klijentom, iskusni dizajneri i konsultanti uveravaju da će Vaš dizajn proboditi odgovor kojim želite da privučete prave klijente ka vašem poslu i kompaniji.

Orginalan logo dizajn

Stojimo iza filozofije da dobar logo mora da bude više od samo dobrog izgleda. Mora da bude funkcionalan. Vaš poslovni imidž zavisi od logo dizajna koji je prepoznatljiv, sjajan i pamtljiv. Naši dizajneri razumeju specifičnu funkcionalnost kvalitetnog logo dizajna.

Izrada logoa

Danas je izrada logoa prava umetnost, pa tako postoje trendovi u pravljenju logoa: 2D, 3D, 3D animirani… Jako je važno za Vaš posao da Vas logo prikazuje u najboljem svetlu. Logo predstavlja Vašu firmu, ali ne može predstavljati sve delatnosti kojom se bavi Vaša firma, ukoliko ih ima više, jer u tom slučaju dolazi do zagušenja i nesklada elemenata koji čine logo. Jednostavan, efektan i sofisticiran logo je najbolje rešenje.

U PopArt studiju ne morate da žrtvujete kvalitet čak i ako vaš custom projekat ima kratak rok izrade. kad nam pošaljete neophodne informacije o vašoj firmi, naši dizajneri će odmah krenuti sa izradom vašeg logoa. Videćete prve logo dizajn radove za samo 3 radna dana! Naši dizajneri su specijalizovani u dizajniranju logoa, time ćete dobiti veći kvalitet logoa po boljoj ceni od konkurencije. Naši konsultanti za dizajn su dostupni da vam daju preporuke i odgovore na Vaša pitanja u vezi logo dizajna. Mi želimo da Vi dobijete logo koji vam se sviđa i tu smo da to postignemo.