Dizajn vizit kartica

Vizit karte koje će se čuvati

Vizit kartica predstavlja kratak vid komunikacije sa klijentima. Vaše vizit karte se takmiče sa svim ostalim vizit kartama koje potencijalni klijenti i investitori skupljaju i dobijaju tokom godine. Da bi se pobrinuli da se vaša vizit karta ne baci, dobar utisak je veoma bitan. Dizajn vizit kartice može biti jednostavan, ozbiljan i sofisticiran, ili inovativan i kreativan.

Orginalne vizit kartice

Mi nudimo dizajn vizit karte koji posebno odgovara vašoj firmi i delatnosti. Dizajn vizit karte će odgovarati vašem logou, pokazujući njegove najbolje osobine i uklopiti se u naziv ili slogan vaše firme. Nekada su važila dva zlatna pravila u izvedbi vizit kartice: dimenzije 90 x 50 mm i ne više od dve boje. U poslednje vreme dizajn vizit kartice postaje prava umetnost pa se pojavljuju različiti nestandardni oblici kartice kako bi se dizajnom izdvojila u moru ostalih.

Pogledajte naš portfolio

Koristi dizajna vizit karti PopArt Studija Nedostižan kvalitet Mi smo u obavezi da obezbedimo naše klijente sa najkvalitetnijim dizajnom vizit karti Naručite svoj dizajn vizit karte i uverite se Neverovatan kvalitet po niskim cenama Nudimo kompletnu uslugu marketinga za vašu firmu Od logo dizajna do vizit karte, nudimo sve za vaše potrebe marketinga. Dopustite da naš tim specijalizovanih grafičkih dizajnera podignu vašu marketinšku kampanju na viši nivo sa udarnim dizajnom. Ne koristimo dosadne i repetetivne templejte Zašto da birate neke od dizajniranih dosadnih templejta koji su isti kad možete imati posebno dizajniran jedinstven dizajn vizit kartice, urađen po vašim specifikacijama.

Dizajn vizit karte

Ostavljanje dobrog utiska potencijalnom klijentu je svrha i suština dizajna vizit karte. Ranije, vizit karte su bile sredstvo za prenos kontakt informacija, danas, dobro dizajnirane vizit kartice mogu preneti poruku o kvalitetnoj usluzi ili proizvodu. Ako je otvaranje novih vrata i uspostavljanje čvrstih poslovnih veza vaš cilj, dopustite nam da vas uverimo da Vaš dizajn vizit karte dosegne najviši standard i kvalitet.