Dizajn prospekta

Grafički dizajn prospekta

Prospekt predstavlja vodič za klijente kroz usluge / proizvode koje nudi Vaše preduzeće. Takođe sadrži informacije o Vašem preduzeću. Zbog ovih karakteristika liči na brošuru, ali prospekat je manjeg obima strana, pa automatski sadrži manje informacija. Prospekat služi da upozna klijente sa osnovnim informacijama o vašem preduzeću i uslugama / proizvodima koje ono nudi.

Izrada i dizajn prospekta

Najčešće se radi o listu A4 formata, koji se potom savija 2 puta po dužoj stranici i tada dobija oblik knjižice. Na tržištu se viđaju različiti oblici prospekta, sve u svrhu privlačenja pažnje klijenata i izdvajanja od drugih firmi koje se bave istom/sličnom delatnošću.

Štampa prospekta

PopArt tim će izradi prespekta za vas pristupiti vrlo profesionalno, a kao rezultat dobićete prospekt koji će uz kvalitetan dizajn Vašim potencijalnim klijentima pružiti potrebne informacije. Koriste se premazni (sjajni) papir veće gramature i kartoni manje gramature. PopArt tim je tu da Vam pomogne oko odabira materijala na koji će se štamapati prospekat. PopArt STUDIO takođe radi štampu prospekata. Kod nas možete po veoma povoljnoj ceni odštampati prospekte.