Izrada formulara

Izrada formulara za Vaš sajt

Web programeri PopArt Studia isprogramiraće za Vas formular, narudžbenicu. Formulari su sada neizbežni deo poslovnog komuniciranja i vrlo profesionalan način da posetioci popune polja i proslede Vam, narudžbenicu, anketu, odgovore na Vaša pitanja u vidu feedbacka kako bi unapredili Vaš biznis.

Dodavanje servisa – pluginova

Ukoliko već posedujete web sajt i želite da unapredite funkcije, dodate dinamički sadržaj, omogućite posetiocima da učestvijuju na sajtu – PopArt Studio će sprovesti u delo svaku Vašu zamisao.

Instaliranje foruma i bloga

Ukoliko želite na Vaš sajt da unesete živost, interakciju sa korisnicima i povećate posetu, forum je svakako dobra opcija.Instaliranje foruma i bloga kratko traje i vrlo je pristupačno, a može da donese mnogo pozitivnih rezultata za Vaše poslovanje. Bitna stvar kod foruma i blogova jeste i samo održavanje. Neohodno je posvetiti malo vremena i truda kako bi forum i blog bio funkcionalan, kako bi se uklonili neželjeni postovi. PopArt studio pored instalacije i vizuelno uređenja foruma i bloga nudi i uslugu održavanja svih funkcija, funkcionalnosti i sadržaja na forumu. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Dodajte Chat na Vaš sajt

Chat može biti odlično rešenje kao vid komunikacije posetilaca i način da se ponovo vrate na sajt. Chat može poslužiti i kao vid tehničke podrške kao Vaša dodatna usluga klijentima. Brzo i lako do profesionalnog chata. PopArt studio implementiraće sve dodatne servise koji Vam se dopadnu na internetu.

Anketa na Vašem sajtu

Ukoliko želite da vidite šta posetioci zameraju ili šta bi promenili an Vašem sajtu anketa je idealno rešenje. Anketa nudi neophodan feedback posetioca kako bi znali an koji način da unapredite Vaš sajt.

Knjiga utisaka – Guest book

Knjiga utisaka – Guest book je pogodna ukoliko želite da na jednostavan način dođete do referenci, pozitivnih komentara Vaših komitenata. Vi kontrolišete komentare i ukoliko neki od njih nije podoban za sajt lako možete da administrirate taj deo. Knjiga utisaka je definitivno dodatak koji Vam je potreban.