Dizajn etiketa

Grafički dizajn etikete

Etiketa predstavlja komad papira koji prezentuje i bliže opisuje proizvode. Grafički dizajn etikete je ono što prodaje proizvod, i u tu svrhu dizajn etikete mora biti takav da privuče pažnju potencijalnom kupcu i da ga zainteresuje. Takođe, etiketa se svojim dizajnom mora izdvojiti od ostalih proizvođača istog proizvoda. Osim naziva proizvoda, ona sadži i informacije o proizvođaču, mesto prozvodnje, datumu proizvodnje i datumu isteka upotrebe, sastavu, upozorenju, bruto i neto masu, bar kod, tabelu nutritivnih vredbosti, itd.

Dizajn banderole

Pored etikete, često se na boci nalazi i banderola. Banderola je mala knjižica koja govori nešto više o proizvodu, najčešće kada se radi o piću.
Boca pića sa banderolom pored etikete izgleda sofisticiranije i privlačnija je kupcu. U banderoli možete reći vrlo važne informacije o piću, koje se ne nalaze na etiketi, a proizvod izdvajaju od drugoh (na primer: specifičan način proizvodnje, specijalni sastojci, limitrana proizvodnja itd.)

Dizajn etikete Beograd

PopArt Studio vam može pomoći u biranju materijala za etikete koji se zasniva na vašoj aplikaciji i dopušta vam da odaberete veličinu i oblik u u hiljadu opcija i varijanti. PopArt Studio ima za cilj da vam pomogne u povećanju prodaje vašeg proizvoda tako što vam daje dizajn etikete koji daje vrednost i izdvaja vaš proizvod od konkurencije. Usluga dizajna etikete ima korisničku podršku koja vam pomaže da odaberete pravu etiketu za vaš proizvod. Širok izbor dizajna etikete.