Dizajn bilborda

Grafički dizajn bilborda

Da li znate da imate manje od 3 sekunde da privučete pažnju prolaznika pri kreiranju bilborda, postera ili reklame za automobil? Kako možete biti sigurni da je prolaznik video reklamu?

Lako…Prepustite taj posao PopArt studiju. Bilbord predstavlja velikoformatno sredstvo reklamiranja na otvorenom prostoru. Nalaze se obično na visoko prometnim mestima, pored prometnih puteva i autoputeva. Ako se pak postavlja u gradu, tada se postavljaju na najprometnijim petljama. Najbitniji element bilborda je da poruka ima kratku formu koja će trenutno dopreti do prolaznika. Iako sličan plakatu, bilbord je sredstvo reklamiranja većeg formata čija poruka mora biti svedena, što znači da mora biti efektna.

Privucite pažnju dizajnom bilborda

Privucite pažnju, dajte im nešto čime će vas identifikovati. Ne dopustite da vaša ciljna grupa prođe pored biloborda a da vas ne opazi. Dajte im fotografiju koja stvarno dobro reklamira vaš proizvod i usluge.Bilbord je tu da potencijalnom kupcu privuče pažnju, da ga zaineteresuje i na kraju navede na kupovinu. Bilbord se sastoji od više odštampanih tabaka (papira) koji se spajaju na čvrstoj podlozi i time formiraju jednu celinu. U poslednje vreme su se pojavili jednodelni bilbordi koji su manjeg formata od konvencionalnih, ali su zaštićeni od atmosferskih uticaja jer se nalaze unutar kutije za bilbord.

Dizajn bilborda

Mi verujemo da poster treba da bude jednostavan, udaran i da direktno ukazuje na suštinu. Živimo u svetu gde su svi u žurbi. Da li mislite da potencijalni čitaoci žele da provedu nekoliko minuta čitajući nešto što su mogli da urade za nekoliko sekundi? Reklamiranje preko bilborda nije za svaku firmu. Oni su skupi i teško je pratiti rezultate takvog oglašavanja i reklamiranja. Za velike firme i kompanije koje imaju veliki budžet za marketing, ovakav metod oglašavanja je prilično efektivan. Za manju firmu teško je opravdati ovakve troškove. PopArt Studio će Vam pomoći da odlučite da li je reklamiranje preko bilborda isplativo za rast vašeg brenda i ako nije predložiće Vam neki alternativni vid reklamiranja i oglašavanja prema vašim mogućnostima i zahtevima.