PayPal implementacija

PayPal

Paypal sistem – internet banking predstavlja sajt za plaćanje preko Interneta. To nije banka, međutim, funkcije koje obavlja (kupoprodajne transakcije) čine ga veoma sličnim tome.

Ovaj sajt ima oko 50 miliona korisnika, što ga čini vrednim pažnje i poverenja.
Glavna upotreba PayPala jeste plaćanje raznih vrsta roba i usluga, te čak u nekim zemljama i porezi, donacije, poklon vaučere i slično.

Internet plaćanje

PayPal radi na sledeći način: korisnik ostavlja svoj broj kreditne kartice ili tekućeg računa koji se mora verifikovati jednom nominalnom transakcijom. Nakon toga, sve ostale transakcije se vrše tako što kupac šalje e-mail za uplatu prodavcu, a ona se odmah skida sa njegovog računa i uplaćuje na račun koji je prodavac otvorio kod PayPala. Novac koji se deponuje kod PayPala se može uzeti u vidu čeka.

Prednost upotrebe PayPala

Prednost upotrebe PayPala je u tome što drastično smanjuje vreme vršenja novčane transkacije, te što korisnici ne moraju jedni drugima da ostavljaju brojeve svojih računa, što je glavna briga Internet kupaca.Najbolji način da povećate prodaju putem interneta jeste upravo da omogućite potencijalnim kupcima brz, lak i siguran način plaćanja. PayPal je najbolji način ostvarenja tog cilja! Upravo zato PopArt studio nudi uslugu instalacije programa za plaćanje putem PayPala preko Vašeg sajta.