Cd omot

Dizajn CD omota i pakovanja

CD omot predstavlja savremenu instant prezentaciju sadržaja koji se nalazi na cd-u. CD je multimedijalna kombinacija slike, zvuka, grafike i teksta koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Obično se pored spoljašnjeg omota CD-a kreira još nekoliko stranica koje opisuju CD/DVD.

Ukoliko izdajete CD, imamo rešenje za vas. Naš tim dizajnera doskaču svakom izazovu kreiranju dizajna za omot CD-a i pakovanja koji će predstaviti verno Vaš karakter. Imamo želju da dovedemo Vaše ideje i vizije u delo ili da kreiramo nešto potpuno novo za Vas što će Vas predstavljati.

Posle svega što ste uložili u muziku, ulaganje u imidž i pojavljivanje pred ljudima treba da bude veoma bitna stavka.

Orginalan CD omot

Nudimo profesionalni dizajn albuma i diskova po pristupačnim cenama. Svaki dizajn je unikatan, dizajniran upravo za Vaše izdanje. Dizajn je kreiran po tačnim specifikacijama za štampanje proizvođača po Vašem izboru. Najčešći razlog kašnjenja izdavanja nezavisnih proizvođača diskova su problemi sa grafičkim fajlovima. Pored toga što izgledaju dobro, izlazni fajlovi koje dizajniramo neće imati problema, bez obzira ko radi štampanje i štancanje diskova.

Zašto dizajn CD omota baš kod nas

Pogodnost. Možda ste sami započeli dizajn omota. Možda imate slike, reči ili ideju. Možda nemate nikakvu ideju, osim želje da vam cover izgleda odlično uz vašu muziku. Možemo to postići zajedno bez obzira u kojoj se situaciji nalazili.