Azuriranje web sajta

Usluge ažuriranja i održavanja web sajtova

  • Izuzetno povoljno
  • Profesionalno
  • Istog dana
  • Mogućnost paušalnog ili mesečnog plaćanja

Redovno ažuriranje

Unošenje novog sadržaja izuzetno pozitivno se odražava na posetu Vašeg sajta i poboljšanje ranga na pretraživačima. Ažuriranje web sajta je izuzetno poželjno iz razloga jer pretraživači bolje ocenjuju i smatraju za relevantnije i važnije sajtove koji često dodaju novi sadržaj. Oni su, samim tim, interesantniji i za pretraživač, ali i za posetioca koji će se uvek vratiti ukoliko zna da kada ponovo poseti sajt postoji mogućnost da će biti nekih novih informacija.

Orginalan sadržaj, kao i često ažuriranje, je put ka vrhu Googla za Vaše ključne reči. Vaši posetioci kada jednom vide da dolaskom na Vaš sajt mogu uvek nešto novo i orginalno da očekuju, vratiće se opet.

Ažuriranje web sajta se razlikuje od održavanja web sajta. Ažuriranje predstavlja periodično unošenje novog sadržaja na web sajt u vidu teksta, slika, dodatnih funkcija, stranica, itd.

Cena ažuriranja

Možete napraviti dogovor sa PopArt Studijom vezano za ažuriranje web sajta. Ono može biti svakodnevno, jednom nedeljno, mesečno, nekoliko puta godišnje, ili po potrebi. Cena se određuje na osnovu inteziteta ažuriranja i veličine i zahtevnosti promena na sajtu. Naše cene su izuzetno povoljne i do sada su svi klijenti bili više nego njima. Naš cilj je da istog dana od prijama materijala on bude unet. Brzina i profesionalnost je svakako ono što odlikuje PopArt Studio. Dakle dobijate brzu, kvalitetnu, profesionalnu i, pre svega, jeftinu uslugu.